om oss

Vallø Bowling AS ble startet opp igjen i juni 2017 av familien Gran Persson som er ihugga bowlingentusiaster. «Endelig kan jeg begynne å jobbe med hobbyen min» uttalte  Roar Gran Persson i et intervju med Tønsbergs Blad etter åpningen. Kommer du på besøk til hallen, møter du stort sett alltid Roar, Else eller Aleksander på plass. Er ikke de tilstede, møter du Irene som har jobbet i hallen i over 12 år.

Hallen inneholder 12 bowlingbaner og 2 biljardbord som er plassert i et eget rom. De fleste banene har gjerde, noe som gjør at bowling kan spilles av alle uansett alder eller funksjonshemming.


Barnebursdager med bowling er svært populært. Bursdagspakkene inneholder bowling, pizza, brus og slush. Foresatte kan ta med egne kaker. Vi har eget rom hvor vi dekker til bursdagsselskap, slik at selskapet kan være privat uavhengig av resten av hallen. Ønsker du å ha et spesielt tema, er det bare å avtale med hallen - vi ordner det meste.

Firmaevent er også populært. Å spille bowling er et veldig sosialt og en fin måte å knytte sterkere bånd mellom kolegaer. Vi ordner med drikke og pizza fra Tønsberg Pizza avd. Tolvsrød, dere ordner det sosiale og hyggelige selv. Det er bare å kontakte oss, så holder vi av baner og rom til dere.

Vi har sjenkebevilgning!

Roar Gran Persson

Roar er primus motor og driver av Vallø Bowling A/S. Han er engasjert i alt fra kasteteknikk til maskinproblemer! Her er han opptatt med en overmating.


Aleksander Gran Persson

Aleksander er sønn i forretningen og en meget habil spiller og lærer i bowling! Har du lyst til lære tohåndskast er Aleksander rette mann og spørre. Her er han igang med å olje baner.

Irene Abell Askerøi

Irene har jobbet i hallen i over 12 år
og er meget rutinert i alt fra det tekniske bak kassa til banefeil.
Hun er selv aktiv bowler og
hjelper til med det meste.
Her er hun opptatt med en kunde.

Else Berit Gran Persson

Else startet med bowling først da familien tok over driften av hallen.
Hun er idag blitt en ivrig bowler.
Her er hun i dyp konsentrasjon på jakt etter en strike.
 

Bilder av hallen

Booking / Spørsmål?

For booking av baner ring oss på 913 46 911 eller fyll ut skjemaet under.