Om oss

Bowlinghallen på Vallø ble etablert på 1980-tallet.
Familien Gran Persson, som alle er ihuga bowlingentusiaster, har stått for driften av hallen siden 2017.

Hallen er romslig og hyggelig. Den inneholder 10 bowlingbaner og 3 biljardbord som er plassert i eget rom. De fleste banene har gjerde, noe som gjør at bowling kan spilles av alle uansett alder eller funksjonshemming. I tillegg har vi hjelpemidler for de som ikke kan kaste kulene selv. Vi har også rullestolrampe. Det er aircondition i hallen og biljardrommet, slik at temperaturen holdes behagelig både på varme sommerdager og kalde vinterdager. 

Vallø Bowling tilbyr et variert tilbud av mat og drikke. Er man litt sulten har vi enkle småretter som toast, panini og pølser. Ønsker man pizza eller annet, bestiller vi dette fra restauranten Redningen som ligger vegg i vegg med hallen, eller alternativt Tønsberg Pizza på Tolvsrød. Vi har sjenkebevilgning.

Ukedagene på Vallø Bowling starter med pensjonist-bowling klokka 1100. Det er en svært sosial gjeng med mye humor og glede. Det oljes med husprofil på banene. Etter 3 serier bowling er det pause med vafler/kake og kaffe. Etter pausen fortsetter man å spille det antall serier man orker. Vi har fortsatt ledige plasser! Ta kontakt med hallen om du har lyst til å være med.

Barnebursdager med bowling er svært populært. Bursdagspakkene inneholder bowling, pizza, brus og slush. Du kan ta med egne kaker. Vi har eget rom hvor vi dekker til selskap, slik at selskapet kan være privat. Ønsker du å ha et spesielt tema på bursdagen, er det bare å avtale med hallen - vi ordner det meste.

Firmaevent er også populært. Bowling er sosialt og en fin måte å knytte bånd mellom kollegaer. Vi ordner med pizza og drikke, dere ordner det sosiale og hyggelige selv. Det er bare å kontakte oss, så holder vi av baner og rom til dere. Vi har sjenkebevilgning.

Vallø Bowling er hjemmehallen til Jarlsberg Bowlingklubb. Det arrangeres jevnlig hjemmekamper, moro-cuper og turneringer. Om man ønsker å trene på ulike profiler, kan man ta kontakt med hallen, så legger vi den oljeprofilen du ønsker. Om du ønsker å lære mer om bowling se JBK sin side. Ønsker du å lære å skru kula, kan de fleste av oss som jobber på Vallø Bowling hjelpe deg igang. Ellers er det stort sett alltid noen i hallen som kan hjelpe deg med dette.

Adresse
  • Carl XV Gate 15
  • 3150 Tolvsrød
Kontakt